Scent

Scent

Friday, September 25, 2015

NH News : Neighborhood's Hero " already had high expectation for three reasons ( With Thai sub )


[TV hatched] " Neighborhood's Hero " already had high expectation for three reasons
Neighborhood's Hero นั้นได้รับการคาดหวังกันไว้อย่างสูงด้วยเหตุผล 3 ข้อด้วยกัน

Articles, enter 24/09/2015 

(BUSINESS 1 star) myeonghuisuk press = OCN new drama " Neighborhood's Hero " is
(a screenplay by) building confirmed the main cast went to pre-production. Since many colorful casts out of self-expectations as jangreumul Myeongga the OCN drama put on the table and brings a unique story elements to be highly expectations from the viewers.


ตอนนี้ละคร NH ซึ่ง เขียนบทโดย Gimg Wan Hu / กำกับโดย Gwak Jeong Hwan และได้เร่ิมทำการถ่ายทำล่วงหน้าแล้ว และเพราะดาราที่ร่วมแสดงนั้นต่างมีสีสันที่หลากหลาย ซึ่งต่างก็มีความหวังของตัวเองกันเป็นอย่างมากเช่นกัน ละครเรื่องนี้จึงมีองค์ประกอบมากมายซึ่งสร้างความคาดหวังอย่างสูงให้กับผู้ชม

+ Park Si Hoo, what a successful comeback
+ PSH ช่างเป็นการกลับมาที่ประสพความสำเร็จอะไรเช่นนี้

What is more, Neighborhood's Hero is receiving attention because of the drama main actor Beak Shi Yun,  Park Si Hoo. While experiencing the ups and downs he had stopped domestic activities and aiming to recover through Neighborhood's Hero.

มากไปกว่านั้น NH ยังได้รับความสนใจอย่างมากก็เนื่องจากตัวดารานำ Beak Shi Yun คือ PSH กับช่วงเวลาที่ประสพกับการขึ้นๆลงๆของชีวิค เขาก็ได้งดกิจกรรมในประเทศจนมีเป้าหมายที่จะฟื้นกลับคืนมาอีกครั้งกับละคร เรื่อง NH นี้

Park Si Hoo will take a role of a former secret agent Beak Si Yun in "Neighborhood's Hero " He is well train body-weapon and former spy. baeksiyun highly trained personnel was acquired to operate the entertainment of the saloon called  'Neighborhood's bar' lives cross over the hill and hide his past.

PSH จะมารับบทอดีตสายลับ BSY ที่ได้รับการฝึกฝนอย่างดีใน NH ทางด้านอาวุธ และได้มาเปิดบาร์ขื่อ " Neighborhoo bar " ขึ้น หันเหชีวิตตัวเองและปิดบังอดีตของเขา


Park Si Hoo will appear on the "Neighborhood's Hero. © News1star / after factory

Park Si Hoo is a three-dimensional character with a distinctive charm of many colors. He will  continue revealing to fine tune through the mask. With action scenes again he will show various works in the meantime he already well-prepared without disappointing from his movie. There are expected to gather the public eye so he should regain his peak with the 'Neighborhood's Hero' as gathered to him.

บทของ PSH นั้นมี 3 มิติด้วยกัน ซึ่งจะมีความน่าสนใจอย่างมากและหลายสีสันด้วยกัน เขาจะค่อยๆปลดปล่อยตัวเองผ่านหน้ากากที่เขาซ่อนอยู่ และการ action ต่างๆก็จะมีมากมายหลายรูปแบบให้ทำ ในขณะเดียวกันเขานั้นก็ได้เตรียมตัวมาเสร็จเป็นอย่างดีแล้ว โดยที่ก็ไม่สร้างความผิดหวังหรือเสียใจจากในหนังใหญ่มาเลย( NK : คงหมายถึงการที่เขาได้ไปเล่นบู๊มาแล้วใน COM ซึ่งทำได้ออกมาไม่ผิดหวังเลย ) มันจึงมีความคาดหวังในสายตาของคนทั่วไปที่คาดว่าเขานั้นน่าจะได้เข้ามาสู่จุดสูงสุดของเขา กับละคร NH เรื่องนี้

+ Lee Soo-hyuk & Yuri, colorful line-up '
+ Lee Soo Hyuk & Yuri ก็มาช่วยเพิ่มสีสันให้อีกด้วย

Learn revive the genre attractive living close type of intelligence may have herpetic en masse. First, Lee Soo-hyuk identity as young temporary workers against the former workers hid Park Si Hoo absurd and evil is built to confirm the appearances. Meanwhile, his Drama High School King of Savvy ',' valid love ', deolgo the heavy look that was shown in " the walk in the night, scholar, " and with 20 minutes of getting closer to the dream of unemployed youth police.

อันนี้ก็เป็นจุดที่เขากล่าวถึงดาราชายอีกคน Lee Soo Hyuk ว่าก็เร่ิมมีชื่อเสียงกันขึ้นมาจากงานของเขา ...( ขอข้ามนะคะ )

Lee Soo-hyuk and Park Si Hoo will have a bromance, or Yuri from and featuring an appearance
by movie screenwriter who want to take advantage of these materials is going to build up a subtle romance.

LSH กับ PSH ก็จะมาร่วมกันสร้างบทความรักแบบคู่หูรายใหม่ ให้เกิดขึ้น และ Yuri จาก SNSD ก็พร้อมที่จะมาร่วมสร้างบทโรมานซ์รวมด้วยเช่นกัน

Yuri is trying to shed non-state actress as attractive as her's Girls generaion image through this work. "Fashion King" even after the show she had went back from an actress in be Yuri again during this three years, has gathered a lot of expectations.

ก็พูดถึง Yuri กับการที่เธอพยายามลบภาพพจน์ที่ว่าเธอไม่ใช่ดาราที่ว่าไม่น่าสนใจเท่าเมื่อเธออยู่ในกลุ่มของ Girl's generation ด้วยงานเรื่องนี้ กับละคร " Fasion King " นั้นเธอก็หันหลังจากการเป็นดารากลับไปเป็น Yuri อีกครั้งหนึ่งในช่วง 3 ปีที่ผ่านมา จึงทำให้มีการคาดหวังอย่างมากเช่นกัน

Also believed to see a Method actor Jo Sung-ha, Park Sihoo broken down into subsistence homicide detective in the Middle Ages between them, adopt a defined collection of Lee Soo-hyuk and strength.

อันนี้เขาก็กล่าวเพิ่งถึงดาราชายอีกคนที่จะมารับบทตำรวจวัยกลางคนที่จะมาร่วมชบวนการปราบเหล่าร้ายกับ PSH


The girl appeared as Yuri, actor Lee Soo-hyuk in Neighborhood's Hero. © News1DB

+ Pre-production crew to see to believe
+ ที่เตรียมงานสร้างที่จะมาสร้างละครให้ดูน่าเชื่อ

'
Neighborhood's Hero'  will start shooting in October. And this pre-production drama " Neighborhood's Hero " is aiming to broadcast in January has raise the completion of works without side scripting environment.

ละคร NH จะเริ่มการถ่ายทำในเดือน ต.ค นี้ และเดือนมกราก็จะเร่ิมทำการแพร่ภาพ ซึ่งจะเป็นงานที่เสร็จสมบูรณ์โดยไม่ต้องมีการวิ่งรอกส่งบทกันอย่างที่เคยเป็นมา ( แปลให้เข้าใจง่ายๆนะคะ )

Also tvN 'kketbol Paz', KBS 'chuno' and director : Gwak Jeong Hwan who directed the blockbuster grab a megaphone and will recognized as creating the high density of more action and dense storyline than the movie.

ยิ่งกว่านั้นก็ได้ผู้กำกับคนนี้ทำให้เชื่อได้ว่าเขาจะทำให้ละครเต็มไปด้วยบทบู๊และเนื้อหาที่เข้มข้นได้มากกว่าหนังใหญ่ทำได้เสียอีก

Sin Dae Sik as PD is in charge of the "Neighborhood's Hero" will create more realistic product with lots of expectation with a new shooting technique to show for the action scenes. The scale and innovative Invigorating of this spy drama to be born in another outdoor location shooting also," he explained.

คิดว่าคนชื่อ Sin Dae Sik จะเป็นผู้กำกับฝ่ายบู๊ของละคร NH ที่คาดว่าจะนำการใช้เทคนิคใหม่ๆเข้ามาให้ดูสมจริงและเต็มไปด้วยฉากการต่อสู้ที่ดีย่ิงขึ้น จะทำให้งานละครแบบสายลับแนวนี้จะไปสู่ยุคใหม่ที่ยกระดับงานการสร้างละครให้สูงขึ้นไปกว่าที่เคยเป็นมาและจะเป็นการให้กำเนิดการถ่ายทำนอกสถานที่ขึ้นมาอีกด้วยในวงการ

" Neighborhood's Hero "is still aired in spite of being regarded as highly anticipated drama of 2016. Meanwhile, a variety of approaches and attempts to create a fresh new look. OCN will guarantee you to leave a fun story that show you through the life of type of a spy who became his Neighborhood's Hero, "viewers already had their expectations on the table now.

NH นั้นได้รับการกล่าวขวัญไปทั่วในขณะนี้ว่าเป็นละครที่กำลังได้รับความสนใจและเป็นที่คาดหวังที่จะได้ชมมากที่สุดของปี 2016 ในขณะเดีวกัน ก็มีการก้าวเข้าสู่การสร้างสรรต่างๆมากมายหลายรูปแบบด้วยกันในละครเรื่องนี้ จากทาง OCN ที่จะมามอบความสนุกสนานมากมายผ่านชีวิตของสายลับที่กลายมาเป็น hero ของคนในท้องถิ่นของเขา และเขาก็จบท้ายว่า " ผู้ชมนั้นต่างคาดหวังกับละครเรื่องนี้เป็ฯอย่างสูงเรียบร้อยแล้ว "

Credit : reddgreen35@news1.kr, thank you!

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete