Scent

Scent

Tuesday, October 7, 2014

News : PSH เสร็จสิ้นครึ่งหลังของปี 2014 ด้วยงาน " Asia Tour " : ทั้งเต้น + ทั้งร้อง + และเล่นกีต้าร์ = เป็นการแสดงที่สมบูรณ์ที่สุด

enews24 | yiingyeong reporter
Enter 06/10/14 13:25 (modified 10/06/14 13:25)

Hallyu Star Park Si Hoo the progress after a lapse of two years with the Asian tour will finish till the end of this year.
Hallyu star Park Si Hoo ได้เร่ิมภารกิจหลังจากการเงียบหายไปกว่า 2 ปี ด้วยงาน Asian tour ซึ่งจะสิ้นสุดลงในปลายปีนี้

With Fan Meeting in October and November in Japan & China with titled " PARK SI HOO ASIA TOUR 2014". On September 28, he has already successful with his fan meeting that was held in Yokohama and there will be on October 10 in Beijing, 12th in Shanghai, and November 05, 2014 he will come back to Nagoya, Japan to wrap up his Asia tour.

กับงาน Fan Meeting ในเดือนตุลาคม และ พฤศจิกายน ทั้งที่ ประเทศญี่ปุ่น และ ประเทศจีน ด้วยชื่องานว่า " Park Si Hoo Asia tour 2014 " โดยเมื่อวันที่ 28 ก.ยที่ผ่านมา เขานั้นได้ประสพความสำเร็จไปแล้วกับงาน Fan Meeting ของเขาที่จัดขึ้นที่เมือง Yokohama และ จะมีขึ้นอีกในวันที่ 10 ต.ค นี้ที่ เมือง Beijing และ 12 ต.ค  ที่  Shanghai ก่อนจะกลับมาที่ Nagoya ในประเทศญี่ปุ่นอีกครั้งในวันที่ 5 พ.ย 2014  เพื่อเป็นการเสร็จสุดการจัดงาน Asia tour ของเขาในที่สุด


Sihoo, finishing in the second half of the 2014 Asian Tour! 
Dancing + singing + guitar = Perfect Performance

Recently at his fan meeting in Japan in his role into full play all kinds of music. Scene at that time, through youtube website discloses this video as much as any idol  can do. Park Si Hoo shew his  dance ability so well. While he's singing, he was also holding a microphone, and playing guitar performances that made all female fans gone crazy.
เมื่อไม่นานนี้ที่ในงาน Fan Meeting ในประเทศญี่ปุ่นเขาได้เล่นอย่างเต็มที่ด้วยการแสดงดนตรีในหลายรูปแบบด้วยกัน ฉากบางส่วนเราสามารถเห็นได้จากใน Youtube ที่แสดงให้เห็นราวกับว่าเขานั้นเป็นพวก Idol เลยทีเดียว Park Si Hoo ได้แสดงความสามารถในการเต้นของเขาได้อย่างดีเยี่ยม ในขณะที่เขาร้องนั้นเขาก็ถือไมโครโฟนพร้อมกันไปกับการเล่นกีต้าร์ของเขาไปด้วย ซึ่งทำให้แฟนสาวๆต่างบ้าคลั่งกันไปตามๆกัน

With two years of the almost no work, but as if he were "frozen " but came back with a shining skin, particularly noticeable. Golden Ratio brilliant smile as Hallyu star resurrection.
กับ 2 ปีที่แทบจะไม่มีงานเข้ามาเลย ( ในญี่ปุ่น หรือ เกาหลี ) ราวกับเขานั้นถูก "แช่แข็ง " เอาไว้อย่างนั้นแต่การกลับมาพร้อมกับผิวพรรณที่ดูผุดผ่อง สดใสเปล่งปลั่ง จนสามารถสังเกตุเห็นได้ กรอปกับรอยยิ้มที่งดงามราวกับแสงทอง สมกับการเป็น Hallyu star อย่างแท้จริง

Park Si Hoo brokerage firm, said:  After drama he played " Cheongdam-dong Alice and " The Princess' Man" were brodcasted in China and Japan. Park Si Hoo's popularity has been increasing.  His Fans meeting and Asian Tour tickets were already sold out. But Park Si Hoo always said he will never forget his fans for their support.  After the Asian Tour ended, next year there will be more good works and activities in order for him to come back. "

บริษัทเอเย่นต์ของ Park Si Hoo ได้กล่าวขึ้นว่า : " หลังจากละครที่เขาแสดงทั้ง " Cheongdam-Dong Alice และ The Princess's Man " ได้แพร่ภาพออกไปที่ประเทศจีนและญี่ปุ่น ความโด่งดังของ Park Si Hoo ก็ได้เพิ่มขึ้นมาอย่างมากมาย งาน Fan Meeting ทั่วเอเชียของเขานั้นบัตรก็ขายจนหมดเกลี้ยงไปเรียบร้อยแล้ว แต่ Park Si Hoo นั้นได้พูดอยู่เสมอว่า เขาจะไม่เคยลืมแฟนๆของเขาและการสนับสนุนของพวกเขาเลย หลังจากงาน ทัวร์ Asia สิ้นสุดลง ในปีหน้าจะมีงานที่ดีๆมากขึ้นและจะมีกิจกรรมต่างๆเพื่อเป็นการกลับมาของเขาในที่สุด

Photo Source = YouTube

Credit : Yiingyeong reporter judysmall@enews24.net

No comments:

Post a Comment