Scent

Scent

Wednesday, January 7, 2015

PSH : The most important thing for being an actor is the " attitude and consciousness"

A Chinese fan had brought some part of his previous interview but we have no idea when this interview was. But the pictures she used in here are new for us! Otherwise just enjoy the words & wisdom from our dear actor, thank you!

แฟนชาวจีนคนหนึ่งได้นำเอาบางส่วนจากบทสัมภาษณ์ของ Park Si Hoo มาใช้ในบทความของเธอ แต่เราไม่ทราบว่ามันเป็นการให้สัมภาษณ์เมื่อไหร่กัน แต่ภาพที่เธอนำมาใช้ประกอบนั่นใหม่สำหรับเรา! คิดเสียว่ามาอ่านคำพูดที่ปราดเปรื่องของดาราอันเป็นที่รักของเราคนนี้ไปก็แล้วกัน ขอบคุณ!

At 11:19 on January 7, 2015 ( The time this article was posted at Weibo)

Park Shi Hoo: "I think the most important thing for being actors is " the attitude and consciousness " Without that he wouldn't be able to go this way to continue to advance in the road. It took me a long time to finally get everyone's love, in this process, he had to hold on his belief for being an actor with indomitable determination.

PSH : ผมคิดว่านักแสดงนั้นสิ่งที่สำคัญที่สุดคือการมีแง่คิดมุมมองที่ดี และ ต้องมีสติ ตามแบบของนักแสดงคนหนึ่ง "  ถ้าปราศจากสิ่งนั้นเขาก็ไม่สามารถที่จะอดทนในเส้นทางสายนี้ไปได้ การที่จะสามารถก้าวต่อไปบนถนนสายนี้ มันต้องใช้เวลานานสำหรับผม..กว่าที่ในที่สุดจะได้รับความรักจากทุกๆคน ในช่วงนั้น เขาต้องอาศัยการยึดเหนี่ยวกับความตั้งใจอันไม่ทดท้อเพื่อที่จะมาเป็นนักแสดงให้ได้ของเขาไว้อย่างมั่นคง


And in the future to be able to keep going down this road, we must trust everyone's support.
Please look afterme, like me. It is precisely because everyone enthusiastic support, that make me can continue in the future towards the life of an actor along the way.

และในอนาคตความสามารถที่จะก้าวต่อไปบนถนนสายนี้ เขาจะต้องมีความมั่นใจต่อความสนับสนุนของทุกๆ คน ขอให้เฝ้าดูแลเขา และรักเขา แน่นอนที่สุดว่าเพราะความสนับสนุนที่กระตือรือร้นของทุกๆคน ผมจึงสามารถที่จะดำเนินชีวิตการเป็นนักแสดงต่อไปได้บนถนนสายนี้


I wish I can be an actor until the end. To be at this ending, with the current work that I undertaken, I will not rash, go quietly, hoping to achieve my personal growth.

ผมหวังว่าผมจะสามารถเป็นนักแสดงต่อไปจนถึงที่สุด เพื่อที่จะไปให้ถึงจุดหมายนั้น ผมจะทำงานในปัจจุบันที่ได้รับมอบหมายให้ดีที่สุด ผมจะไม่ผลีผลาม จะไปอย่างเงียบ ค่อยเป็นค่อยไป เพื่อความหวังที่จะประสพความสำเร็จในการสร้างความเติบใหญ่ของตัวเองยิ่งๆขึ้นไป


I will make unremitting efforts till this end. Future presumably will encounter good work, I hope to become an outstanding actor and let the audiences will see a good actor in me. "

ผมจะพยายามอย่างไม่สิ้นสุดจนถึงที่สุด กับอนาคตนั้นก็หวังว่าจะได้พบกับงานที่ดีๆ ผมหวังที่จะได้เป็นนักแสดงที่มีผลงานที่เยี่ยมยอด และ ให้ผู้ชมได้มองเห็นผมในฐานะนักแสดงที่ดีคนหนึ่ง

Below was written by this fan :
ด้านล่างคือข้อความสรุปจากแฟนผู้นี้ :

[In this fickle society, can not blindly follow the spirit, the soul can not be lost, faith must be stick. Around the world even more complex, we will protect the heart with your warmth and kindness]

[ ในสังคมที่ไม่เที่ยงแท้เช่นนี้ เราไม่สามารถที่จะปิดตาตัวเองแล้วยอมตามใจหรือความรู้สึกของตัวเองเท่านั้น จิตและวิญญาณของเราจะสูญหายไปไม่ได้ จะต้องตั้งมั่นอยู่กับความเชื่อของเรา  โลกรอบตัวนั้นยิ่งมีความสับสนมากขึ้นไปอีก เราจะป้องกันหัวใจดวงนี้ไว้ร่วมกับคุณด้วยหัวใจที่อบอุ่นและเมตตาจิตตลอดไป ]


我想对演员而言,最重要的就是“身为演员的姿态和觉悟”
2015年1月7日 11:19
朴施厚:“我想对演员而言,最重要的就是”身为演员的姿态和觉悟“。
自己就是怀着一种非走此路不可的心情,不断在演员道路上前进。
我花了很长时间才最终获得了大家的爱,在这个过程里,自己一直抱着对演员这条路永不言弃的决心。
而今后要能沿着这条路一直走下去,也必须信赖大家的支持。
来看我,喜欢我。正因为有大家热情的支持,我今后才能继续朝着演员的道路前进。
我希望能一直当演员,直至生命终结那天。
为了这个目标,对于自己目前承担的工作,我会不急不躁,一点一点的默默耕耘,希望实现自我成长。
我会为此不懈努力。今后想必也会遇到很好的作品,希望自己成为一名能让观众看到优秀演技的好演员。”
【在这个浮躁的社会中,精神不能盲从,灵魂不能走失,信念要有所坚守。哪怕周围的世界再复杂,我们也会和你一起保护好内心的善良和温暖】

Link : http://www.weibo.com/p/1001603796337018675200

4 comments:

 1. ขอบคุณสำหรับคำแปลนะคะนิกกี้ อ่านแล้วรู้สึกดีจังค่ะ รู้สึกว่าอยากจะให้ความรักกับเขาเพิ่มขึ้นนะคะ ^^
  ปกป้องเต็มที่อยู่แล้วฮับ ^^ หัวใจดวงนี้ของพวกเรา เย้ๆๆๆ

  ReplyDelete
  Replies
  1. ด้วยความยินดีอย่างยิ่งคะ^^

   Delete
 2. It sounds more like the potion of the interview he gave on 12/29/13 in China in his hotel the day he arrived to shot Scent! This was to the C-Media- again, I might be wrong!

  ReplyDelete
  Replies
  1. You maybe right! One thing for sure, it must be after 12/29/13! And this post was created by Chinese fan so the possibility is high that this interview can be conducted by Chinese media! Thank you for your information!^^

   Delete